•     جهانگردی انتخابی  روانی و رفتاری شخصی است.
  •     در تحقیقی جالب در مورد تعدادی از میهمانان هتل های شهر ترنتینو روشن گردید که (سال 1993)، منابع اصلی اطلاعاتی توریستها، برای تعیین مکان، عبارت بودند از : الف- شنیده ها (بیش از 70% توریستها) ب- آژانس های مسافرتی ج- تبلیغات مطبوعات و تلویزیون
  •      جهانگردان دو برخورد متفاوت با غذا دارند:

الف- در جستجوی غذای آشنا یعنی تغذیه ای که در کشور خود دارند.

ب- طالب غذای محلی کشور و یا محل مورد بازدید هستند.

  •     شاتیلون – پله سیس می گوید: " سالن غذاخوری یک تئاتر است و در آن آشپزخانه قسمت پشت صحنه آن  و میزها قسمت جلوی صحنه است. برای این تئاتر باید برنامه ریزی کرد، قسمت جلوی صحنه لوازم خاص خود را و آشپزخانه نیاز به ماشین آلات دارد.
  •      آنتونین کاریم، یکی از معروفترین آشپزهای طول تاریخ می گوید:"هنر یک فرد هنرمند می تواند در شما یک یا دو احساس را برانگیزد،ولی آشپز که هنرش ظرف چند دقیقه منهدم و تناول می شود در شما تمام احساسها را برمی انگیزد.
  •      هر قومی دارای سلیقه و ذائقه های مختلفی است ، تنظیم یک منوی غذایی که جهانی باشد تقریبا غیر ممکن است.
  •      می گویند در زمان باستان – یعنی دو سه نسل پیش – وقتی می خواستند قابلیت دختری را برای خانه داری آزمایش کنند، از او می خواستند که یک نیمروی ساده درست کند.این آزمایش کاملا دقیق بود، چون که درست کردن نیمرو به همان اندازه که ساده است ظرافت و دقت می خواهد ،خطر بیشتر در مدت معطل شدن تابه روی آتش و سفت شدن تخم مرغ است.

      کتاب روانشناسی توریستی (گولیلموگولتا، مترجم:دکتر محمد حسن افضلی نژاد)

اینم دومین کتابی که پیشنهاد می کنم ...خودم خوندمشون :)